• E-mail: hotline@nuans-plus.net
  • моб.: 0878164370

Начини на плащане

Цената на поръчана от онлайн магазина стока може да бъде заплатена чрез един от следните способи:

  • Наложен платеж - Осъществява се в брой при доставката на поръчаните артикули.
  • Банков превод - На нашата разплащателна сметка, като в описание отбележите номера на вашата поръчка

ПроКредит Банк АД

BIC: PRCBBGSF

IBAN: BG23PRCB92301030666011

  • В брой при получаване от магазин - При постъпване в магазина ще получите своята покупка срещу номер на поръчката 

В определени случаи е възможно някой от изброените способи да не е приложим. Всички плащания се извършват само в български лева. При плащане с банков превод цялата дължима сума по фактурата трябва да бъде заплатена в срок до 5 работни дни след издаване на фактурата; в противен случай поръчката ще бъде автоматично анулирана.

  1. С приемането на настоящите общи условия Купувачът дава своето изрично и безусловно съгласие във всички случаи, освен при плащане с „Наложен платеж“, включително, но не само при използване на опцията „Вземи от магазин“, да заплаща на Продавача авансово, в пълен размер, продажната цена на всяка поръчана стока. При използване на „Наложен платеж“ Купувачът предава на куриера цялата дължима сума (включваща цената на стоката и цената за обработване и доставка), посочена във фактурата/касовата бележка и овластява куриера да предаде същата на Продавача от негово име и за негова сметка.
  2. При доставка с плащане чрез "Наложен платеж": Купувачът получава от куриера фактура/касова бележка, в която е посочена цялата дължима сума, включваща цената на стоката и цената за обработване и доставка. Купувачът предава на куриера цялата дължима сума и плащането се отбелязва в документа, удостоверяващ предаването на стоката, като същият служи и за разписка; плащането се отбелязва в документа, удостоверяващ предаването на стоката, като същият служи и за разписка.
  3. С приемането на тези Общи условия Купувачът е запознат, че при заплащането на стоката чрез банков превод, различните доставчици на платежни услуги (банки) могат да начислят такси и/или комисиони, като изцяло в отговорност на Купувача е да направи предварителна проверка за тяхната стойност.
Ние използваме бисквитки, за да персонализираме съдържанието и рекламите, да предоставяме функции в социалните медии и да анализираме трафика си.